Presse & Nyheder

Tilbage til Hovedmenu
HaAx Unika-Stole - Udstilling i Maribo - November-december 2017
 

HaAx Unika-Stole deltager 2017 i:

Udstillere

MIT HJEM er MIT SLOT er primært en Bolig- og havemesse, derfor er langt størstedelen af de godt 200 udstillere udvalgt indenfor kategorierne Bolig, Have, Kunsthåndværk samt Antik & vintage. Fællestrækket for alle de mange udstillere er produkter i høj kvalitet og godt design. Derfor vælger vi udstillerne og derfor vælger udstillerne at være med på MIT HJEM er MIT SLOT.


Kunsthåndværk

Hvis eget design og håndværksmæssig kvalitet er lige dig, så er du kommet til rette sted. På MIT HJEM er MIT SLOT finder du traditionen tro en lang række kunsthåndværkere, der præsenterer deres produkter af selvstændigt design og høj håndværksmæssig og kunstnerisk kvalitet.

Bolig- og havemessen 2017 afholdes 24. til 28. maj 2017

i Haveselskabets Have ved Frederiksberg Runddel. Dagligt fra kl. 10 til 18

Vi kommer med fantastiske nye stole - og kreative overraskelser!!!!

 

Omtale i Magasinet ISABELLAS: LÆS HER

 

Kom og mød vore nye stole:

Alex Paduaner, Arion, El Frida Faeculente, Scarlett O’Hansen, Lilly, Petit Four, Den Absolut Sidste Solejma, Stribe Bab Bab og mange mange flere … 

EVENT: Bob Dylan malerier og Stole i MARIBO
sept.-okt.2014

Folketidende: ArtikelMød Glaskunstner Susanne Aaes på stoleudstilling i Maribo d. 25. oktober, 14-17

 

Vi deltager i Bolig- og Havemessen 'Mit Hjem er Mit Slot', d. 3.-7. juni 2015
i Haveselskabets Have på Frederiksberg
Skønne gamle stole, der med ombetrækning og maling, får nyt liv, navn og egne historier.


Se foto og beskrivelse herunder


-
 
-
 

Bolig- og Havemessen
Mit Hjem er Mit Slot
Den 3.-7. juni 2015 viser ca. 200 danske og udenlandske udstillere alt hvad der rør sig inden for bolig- og have design, kunst, kunsthåndværk og gastronomi i Haveselskabets Have ved Frederiksberg Runddel. Her kan du for 16. gang gå på opdagelse i nye ideer og trends, der kan gøre dit hjem til dit slot.
Er du på jagt efter ny inspiration til dit hjem og have, eller ude efter et godt køb, så står vores udstillere klar til at give dig en god oplevelse og kyndig vejledning. Den smukke gamle have danner de skønne rammer omkring messen og for andet år i træk har vi glæden af at præsentere  Blomsterdesigner Annette von Einem, der med erfaren hånd binder messen sammen i farver og former.
Haven og Blomsterne
Centralt for udstillingen er naturligvis haven og inspiration hertil. Kom og bliv en plante eller to rigere og få tips og råd til udplantning af specielle stauder, duftende roser og skønne sommerblomster til altanens krukker eller havens bede. Du finder selvfølgelig også et udvalg i haveredskaber og –beklædning, pileflet og krukker til blomsterne. Komfort i haven er også vigtig, og vi har en række spændende udstillere, der giver deres forslag til havemøbler, der er både skønne at se på og at sidde i.

Boligindretning, Kunst og Kunsthåndværk
På messen kan du finde møbler, design og interiørartikler fra ind- og udland, nyt og gammelt for en hver smag og stilart, om du er til det romantiske, det antikke, retro  eller nyt design.  Du finder tillige et stort udvalg af  fascinerende kunsthåndværk, fine smykker, lækre  tekstiler og træhåndværk i bedste kvalitet. Går du på opdagelse rundt i haven, vil du i vores kunsthåndværkerområde møde dygtige keramikere, skulptører og andre kunstnere. Her er der rig mulighed for at finde unika i tidens ånd og trend.

Gastronomi
Giv dine sanser en oplevelse på vores Delikatessetorv, som du finder på Runddelen. Her er der både noget for syns-, føle og smagssansen. Få dig en lækker frokost på en af vores restauranter eller cafeer. Derefter kan du lade dig friste til at købe delikatesser med hjem fx. oste, pølser, olier, nødder, chokolade, brød og kager. Til ganen kan du også finde the, vine, cider, øl og andre spændende drikke.

Tid: 3.-7. juni 2015 kl. 10-18.
Sted: Haveselskabets Have, Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg.
Billetter: købes i indgangen for kr. 120,- per person inkl. messekatalog.
Information: www.mithjemermitslot.dk

 

ART-furniture got the Blues:

Invitation


Folketidende: Del 1 - Del 2
 

"Kunst rykker ind i tom butik" (Lollands-Posten)